top of page

estiu de MUSICALS 2023. Actua, canta i balla!

Ja són 8 estius complementant el que més ens agrada, el teatre, amb la música i el ball creant els musicals més refrescants a l'ESTIU DE MUSICALS de LaCuquera. Aquest juliol repetim l'experiència de l'any passat amb la 2a edició a L'Escola de Teatre de Sant Feliu.

 

Al nostre taller d'estiu de teatre musical aprendrem el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. En només dues setmanes muntarem i estrenarem una peça de teatre musical! Si als teus fills i filles els agrada cantar i ballar, aquesta és la seva activitat per viure la màgia dels musicals. No us el perdeu, tenim places limitades!

INSCRIU-T'HI

Cartell Estiu de Musicals 2023 - L'EdT.jpg

Dates: Tallers quinzenals. L'alumne/a pot participar a una o a les dues quinzenes, que seran independents. Cada bloc quinzenal es treballarà una obra de teatre musical diferent:

  • Quinzena 1 - MATILDA (Del 3 al 14 de juliol)

  • Quinzena 2 - EL REI LLEÓ (Del 17 al 28 de juliol)

Lloc: L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Mare de Déu de la Mercè (Carrer de la Verge de la Mercè, 16).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Les classes es dividiran en dos blocs: una part més lúdica i de jocs teatrals i una part de preparació del muntatge d’un musical a través de les escenes, el cant i el ball. 

  • A mig matí pararem per anar a esmorzar i fer una petita pausa i esbarjo a l’aire lliure.

  • L'últim divendres de cada quinzena finalitzarem amb la presentació davant de públic del musical assajat. La realització d’aquesta mostra i el seu format vindrà determinat per l’estat de la pandèmia.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h per les famílies interessades (40€/quinzena i torn)

Edats: Grups de 5 a 12 anys (nascuts del 2011 al 2017)

Preu: 140€/quinzena

  • Descompte doble quinzena: 260€

  • Descompte per germà o germana: 120€/quinzena

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans del 25 de juny.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà si s'hi inscriuen la mateixa quinzena.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@escoladeteatre.com

652 505 433

No cal conèixer els les pel·lícules i/o musicals que treballarem, però per si us ve de gust aquí en podeu veure un petit tast del que treballarem aquest estiu: MATILDA i EL REI LLEÓ.

Matilda | Tráiler oficial Netflix (Español)
TEATRO MADRID - Matilda EL MUSICAL en Madrid. Ni te lo imaginas
El Rey León |  Tráiler | Disney Oficial
El Rey León - El Musical - Teatro Lope de Vega de Madrid

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").

Formulari_Musical
bottom of page