top of page
Cartell intensiu testimonis de guerra. D
CURS INTENSIU 2019
Creació teatral a partir de TESTIMONIS EN CONTEXT DE GUERRA

Impartir per la Lorena Hernández

 

Dies: De l’11 de Gener al 12 d’abril (2 mesos)

Horari: Divendres de 19.15h a 21.15h

Lloc: L'Escola de Teatre de El Centre de Sant Feliu de Llobregat.

Edats a qui va dirigit: Joves i adults.

Moltes vegades quan parlem de guerra, ens venen al cap les imatges i els relats que apareixen en els llibres d’història i a les pantalles de les televisions, però,  què hi ha més enllà dels exèrcits dirigits per homes poderosos, les banderes, els tancs, les bombes i les metralladores? On són les veus de les persones civils que pateixen les conseqüències i violències d’aquests conflictes bèl·lics? I les de les dones organitzades per lluitar contra els atacs al seu cos, als seus drets i al territori? I les veus dels grups que treballen per la defensa de les llibertats humanes?...I el llarg etcètera de veus silenciades que acompanyen al ampli significat de la paraula guerra?

 

A partir de la recerca de testimonis reals,  coneixerem la cara menys visible dels conflictes bèl·lics; aquella que es troba entre els carrerons, les cases i les vides de les persones lluny dels interessos econòmics i polítics.

 

Un cop realitzada la fase de cerca, investigació i creació d’un imaginari col·lectiu a través dels relats, donarem forma a tot aquest material per tal de muntar una peça teatral on tindran cabuda totes aquestes històries que ens expliquen què és la guerra des d’una altra perspectiva.

 

De guerres n’hi ha de molts tipus, s’ubiquen a diferents punts en l’espai i en el temps, però totes tenen un element comú: una població que pateix les conseqüències i que té moltes coses a explicar-nos.

 

Info i inscripcions: Lorena Hernández

lo.hernandez2@gmail.com - 650.210.645

bottom of page