Curs de creació teatral

a partir de testimonis de dones a les presons franquistes

Nou curs de creació teatral impartit per la professora i actriu Lorena Hernández sobre temàtiques socials. Després de l'èxit del curs de l'any passat sobre els testimonis en un context de guerra, aquest 2020 escalfa motors per endinsar-se en les presons franquistes des de la perspectiva femenina.

Inscriu-t'hi

Aquest curs sorgeix de la necessitat defensar que la història de les dones és la nostra història, de la necessitat de trencar el mur de l’oblit  i difondre les veus de les nostres avantpassades que van lluitar per la dignitat i van ser un pilar fonamental en la lluita antifeixista. 

 

Ocuparem l’espai negat donant a conèixer els testimonis de les dones empresonades durant la repressió franquista, que no només van ser silenciades pel pacte de silenci instaurat, sinó pel masclisme imperant tant en la societat del passat com la del present. 

 

Serà a partir dels seus testimonis i a través de les diferents fases de procés creatiu teatral que ens endinsarem dins de l’univers penitenciari de les dones a l’època franquista per acabar muntant una peça teatral que es compartirà públicament.  

 

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu, doncs, de fer justícia i reconstruir la memòria històrica a partir de les veus de les nostres antecessores, reivindicant la seva lluita, la seva existència i la seva veu, perquè si les emmudim, seguirem legitimant el silenci que no ens permet conèixer tota la veritat. 

cartell testimonis dones a les presons f

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Preu: 43,50€/mes

Dates: Del 10 de gener al 4 d’abril de 2020 (3 mesos)

Dies i horari: Divendres de 19:15 a 21:15

A qui va dirigit: Espai per a dones, lesbianes, trans i identitats no binàries.  

CONTACTE:

 El curs serà impartit per la Lorena Hernández a L'Escola de Teatre 

Més informació: lo.hernandez2@gmail.com - 650 210 645‬

 

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@escoladeteatre.com (ref. "Tractament de dades").