top of page

VEus a Escena
Curs intensiu de lectura dramatitzada i creació escènica

Nou curs de creació teatral impartit per la professora i actriu Lorena Hernández. Després de l'èxit de cursos anteriors sobre temàtica social, aquest 2024 us proposem un curs per viure una forma teatral més basada en la veu i la paraula.

Inscriu-t'hi

Quina relació hi ha entre  Sarah Kane, Federico García Lorca, els poemes de Rupi Kaur i el monòleg de Queralt Riera?

 

En aquest intensiu de lectura dramatitzada i creació escènica treballarem a partir d’obres (o fragments) de diferents autories per aprofundir en la dramatització de textos, la interpretació de personatges i la creació de situacions. 

 

Les persones participants podran escollir escenes, monòlegs o poemes ja escrits que es convertiran en el material central per aprendre a jugar i experimentar amb els diferents elements propis de la lectura dramatitzada com la respiració, la veu, les intencions, les emocions, el ritme…


Es crearà una peça escènica amb el material seleccionat per culminar el procés amb un assaig obert de lectura davant de públic.

Quina relació hi ha entre Sarah Kane, Federico García Lorca, els poemes de Rupi Kaur i els monòlegs de Queralt Riera? Ens haurem de posar a treballar per descobrir-ho; els seus textos (i molts altres!) estan esperant que algú els doni veu i els carregui de vida. 

VEUS A ESCENA DEF--.jpg

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Preu: 50€

Dates: JULIOL 2024 - 2 grups disponibles

  • Opció MOLINS - DILLUNS: 19:00-21:00

    • Dates: 1, 8, 15, 22 juliol 2024

    • LaCuquera, carrer Major 27

  • Opció SANT FELIU - DIMARTS: 20:45-22:45

    • Dates: 2, 9, 16, 23 juliol 2024

    • El Centre Sant Feliu, carrer Pi i Margall 6-8

El curs serà impartit per la Lorena Hernández.

Més informació: info@escoladeteatre.com652 505 433

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@escoladeteatre.com (ref. "Tractament de dades").

bottom of page