estiu de cine 2019. roda el teu curtmetratge!

Després de 8 anys organitzant aquest casal a l'escola de teatre LaCuquera de Molins de Rei, aquest estiu oferim el casal UN ESTIU DE CINE també per als alumnes de Sant Feliu de Llobregat. La millor oportunitat per a infants  i adolescents de rodar el seu propi curtmetratge en només una setmana!

Inscriu-t'hi

 

Dates: De l’1 al 12 de Juliol de 2019.

Lloc: El casal es durà a terme a El Centre (c/ Pi i Margall 6-8).

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • De dilluns a dijous el dia es dividirà en dos blocs: una part tècnica del curtmetratge i creació del guió, i una part interpretativa, de joc teatral i d'improvisació.

  • El divendres finalitzarem el casal amb el rodatge d'un curt (on els alumnes participaran en l'àmbit tècnic o interpretatiu).

Blocs setmanals: No cal inscriure's totes les setmanes. L'alumne pot participar les setmanes que li vagi bé. Cada setmana es treballarà un gènere diferent:

  • Setmana 1  (de l’1 al 5 de juliol)

  • Setmana 2  (del 8 al 12 de juliol)

Edats: Grups de 7 a 16 anys (nascuts del 2003 al 2011)

Projecció dels curtmetratges: Tots els curtmetratges realitzats s'estrenaran en acabar el casal (entrada lliure a tothom!) i després els enviarem a tots els alumnes.

Preu: 70€/setmana (60€/segona setmana i 55€/setmana germà o germana)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans de l'1 de juliol.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà si realitzen el casal la mateixa setmana.

​​

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

info@escoladeteatre.com

652.505.433

Cartell Estiu de Cine 2019 - Sant Feliu.

Promo ESTIU DE CINE 2019

Estrena de curtmetratges 2018 a Molins de Rei

 

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@escoladeteatre.com (ref. "Tractament de dades").