top of page

estiu de cine 2022. roda el teu curtmetratge!

Després de 10 edicions al nostre centre de Molins de Rei, LaCuquera i la realitzadora molinenca Irene Terron tornem a portar també a L'Escola de Teatre de Sant Feliu l'exitós ESTIU DE CINE, el taller d’estiu per descobrir la màgia del cinema.

 

Amb el nou format quinzenal estrenat amb èxit el juliol passat, tornem amb moltes novetats per aprendre el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. Més dies de taller, més propostes i jocs, i dos dies de rodatge per crear curtmetratges que estrenarem en gran pantalla al CineBaix. A més, amb versions adaptades per a infants i per a adolescents. No us el perdeu, tenim places limitades!

 

INSCRIU-T'HI

Cartell Estiu de Cine 2022 - L'EdT.jpg

Dates:  Tallers quinzenals. L'alumne/a pot participar a una o a les dues quinzenes, que seran independents. Cada bloc quinzenal es treballarà al voltant d'un gènere cinematogràfic diferent:

  • Quinzena 1 - Del 4 al 15 de juliol

  • Quinzena 2 - Del 18 al 29 de juliol

Lloc: L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola de Teatre d'El Centre (Carrer Pi i Margall 6-8, a la plaça de la Vila).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Durant els primers 8 dies, el taller es tindrà dues parts: mig matí treballarem cinema i mig matí teatre, amb una pausa entremig per fer esbarjo i esmorzar a i l'aire lliure.

  • CINEMA: Descobrirem el llenguatge cinematogràfic a través d'un gènere proposat, amb jocs i nous exercicis pràctics, així com la creació d'un curtmetratge escrit, creat i interpretat pels mateixos alumnes.

  • TEATRE: Treballarem la part teatral i la improvisació, aixi com jocs i activitats més lúdiques per fer dels matins d'estiu una cosa refrescant.

  • Els dos últims dies (dijous i divendres de la segona setmana) finalitzarem el taller amb el rodatge d'un curtmetratge on els alumnes participaran en l'àmbit tècnic i/o interpretatiu. Podeu veure més avall els curts d'anys anteriors.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h per les famílies interessades (36€/quinzena i torn)

Edats: Grups de 8 a 18 anys (nascuts del 2013 al 2004)

Projecció dels curtmetratges: Des de l'any passat col·laborem amb el CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. Per tant, tindrem l'oportunitat d'estrenar els curtmetratges realitzats pels alumnes a la gran pantalla el diumenge 25 de setembre al matí. Com sempre, després els compartirem per correu electrònic amb tot l'alumnat. 

​Preu: 130€/quinzena (110€/quinzena germà o germana)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans de l'27 de juny.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà s'hi inscriuen la mateixa quinzena.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@escoladeteatre.com

652 505 433

Consulta en aquest canal tots els vídeos i curtmetratges realitzats en edicions anteriors.

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").

EstiuDeCine_Formulari
bottom of page