top of page

Notícies

Matrícules 2015-2016

1.6.2015

Ja estan obertes les matrícules per al proper curs 2015-2016.
Si vols matrícular-te pots fer-ho a través del següent formulari.

Si simplement vols demanar informació, només cal que et posis en contacte amb nosaltres a través del telèfon o correu electrònic.

 

> Formulari d'inscripció

Casals d'estiu!

29.5.2013​

L Treballarem el teatre d'una forma lúdica, volem que els nens es diverteixin i s'ho passin bé, però també els hi començarem a ensenyar tècniques teatrals a partir del joc. Cada setmana agafarem un conte o un tema que treballarem, creant escenes, guions, vestuari, tot allò relacionat a la representació teatral. Els divendres anirem a l'escenari i farem una petita mostra oberta al públic, als familiars i amics que puguin venir.

Presentació de curs

29.9.2012​

Un any més hem començat el curs amb moltes ganes i energia. No vam deixar que la pluja ens espatllés la festae i tots els alumnes, pares, mares, amics i professors, vam poder gaudir d'un magnífic matí entre amics, riures i teatre. Així doncs, un nou curs ha quedat inaugurat! A divertir-se i treballar!

Matrícules 2012-2013

1.9.2012​

Ja estan obertes les matrícules per al proper curs 2012-2013.
Si vols matrícular-te, o simplement demanar informació, només cal que et posis en contacte amb nosaltres.
Durant el setembre estarem a l'oficina de L'Escola de Teatre per a formalitzar matrícules les tardes dels dimarts 4, 18 i 25 de 18:00 a 20:00 del vespre.

Article a Fet a Sant Feliu

7.8.2012​

"Fet a Sant Feliu", el diari independent de la nostra ciutat, ha fet una entrevista a l'equip coordinador per parlar de les novetats que aquest any oferirà L'Escola de Teatre. Si encara no te n'has assabentat, no et perdis cap detall!

Llegir article sencer

Tallers final de curs

31.5.2012​

Com cada any, el final de curs arriba i els nostres alumnes posen a prova davant de públic el que han après durant l'any. Entre els dies 12, 19 i 20 de maig tots ells han presentat el seu final de curs. Te n'has perdut algun? Trobaràs algunes fotos i vídeos a l'apartat Galeria.

L'Escola amb La Marató

18.12.2011​

Després de 5 anys col·laborant amb La Marató de TV3, ja podem dir que és una tradició que els nostres alumnes s'impliquin amb la causa  creant un espectacle solidari. Aquest 18 de desembre, cada grup ha presentat un petit sketch per lluitar per la regeneració i transplantament d'òrgans i teixits.

Lipdub L'EdT

25.9.2010

Com a bons aficionats al teatre que som, ja sabeu que no ens agrada presentar el nou curs a la manera tradicional. Cada any ens agrada sorprendre amb alguna cosa nova, però el Libdub que hem fet aquest setembre crec que serà recordat durant anys! Felicitats a tots per la feina, i ja ho sabeu...
Casa meva és casa vostra si és que hi ha cases d'algú.

bottom of page