estiu de cine 2021. roda el teu curtmetratge!

Després de 9 edicions al nostre centre de Molins de Rei, LaCuquera torna a portar també a L'Escola de Teatre de Sant Feliu l'exitós ESTIU DE CINE, el taller d’estiu per descobrir la màgia del cinema. Aquest cop amb un nou format i moltes novetats per aprendre el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. Més dies de taller, més propostes i jocs, i dos dies de rodatge. A més, amb versions adaptades per a infants i per a adolescents. No us el perdeu, tenim places limitades!

 

INSCRIU-T'HI

 

Dates: Del 5 al 16 de juliol de 2021.

Lloc: L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola de Teatre d'El Centre (Carrer Pi i Margall 6-8, a la plaça de la Vila).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Durant els primers 8 dies, el taller es tindrà dues parts: mig matí treballarem cinema i mig matí teatre, amb una pausa entremig per fer esbarjo i esmorzar a i l'aire lliure.

  • CINEMA: Descobrirem el llenguatge cinematogràfic a través d'un gènere proposat, amb jocs i nous exercicis pràctics, així com la creació d'un curtmetratge escrit, creat i interpretat pels mateixos alumnes.

  • TEATRE: Treballarem la part teatral i la improvisació, aixi com jocs i activitats més lúdiques per fer dels matins d'estiu una cosa refrescant.

  • Els dos últims dies (dijous i divendres de la segona setmana) finalitzarem el taller amb el rodatge d'un curtmetratge on els alumnes participaran en l'àmbit tècnic i/o interpretatiu. Podeu veure més avall els curts d'anys anteriors.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h per les famílies interessades (36€/quinzena)

Curtmetratge quinzenal: Durant les dues setmanes, treballarem sobre un gènere cinematogràfic i prepararem i rodarem un curtmetratge creat i interpretat pels i les mateixes alumnes.

Edats: Grups de 4t primària fins a 4t ESO (nascuts del 2011 al 2005)

Projecció dels curtmetratges: Tots els curtmetratges realitzats s'estrenaran passat l'estiu. En funció de les condicions sanitàries es farà una projecció presencial o virtual (entrada lliure a tothom!). Com sempre, després els compartirem per correu electrònic amb tots els alumnes.

​Preu: 130€/quinzena (110€/quinzena germà o germana)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans de l'28 de juny.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@escoladeteatre.com

652 505 433

Consulta aquí sota curtmetratges realitzats en edicions anteriors.

Cartell Estiu de Cine 2021 - L'EdT.jpg

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").