estiu de MUSICALS 2021. Actua, canta i balla!

Després de 6 edicions al nostre centre de Molins de Rei, LaCuquera fa arribar també a L'Escola de Teatre de Sant Feliu l'exitós  ESTIU DE MUSICALS, el nostre taller d'estiu de teatre musical on aprendrem el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. En només dues setmanes muntarem i estrenarem una peça de teatre musical! Si als teus fills i filles els agrada cantar i ballar, aquesta és la seva activitat per viure la màgia dels musicals. No us el perdeu, tenim places limitades!

NOTA: Finalment també acceptem alumnes fins al 2015 (pregunteu per a altres edats).

INSCRIU-T'HI

Dates: Del 5 al 16 de juliol de 2021.

Lloc: L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola de Teatre d'El Centre (Carrer Pi i Margall 6-8, a la plaça de la Vila).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Les classes es dividiran en tres blocs: una més lúdica i jocs teatrals, una part pràctica de cant i ball, i una part dedicada a la preparació del muntatge d’un musical.

  • A mig matí pararem per anar a esmorzar i fer una petita pausa i esbarjo a l’aire lliure.

  • L'últim divendres de cada quinzena finalitzarem amb la presentació davant de públic del musical assajat. La realització d’aquesta mostra i el seu format vindrà determinat per l’estat de l’alerta sanitària.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h per les famílies interessades (36€/quinzena)

Musical quinzenal: Durant les dues setmanes, treballarem i muntarem l'obra musical de PETER PAN.

Edats: Primària (nascuts del 2009 al 2015)

Preu: 130€/quinzena (110€/quinzena germà)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans del 28 de juny.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@escoladeteatre.com

652 505 433

Cartell Estiu de Musicals 2021 - L'EdT.j

Si no coneixeu el musical, aquí en podeu veure un petit tast...

PETER PAN

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").